Partners

Zoekt u een professionele verpleegkundige die met kennis van zaken al uw zorgen behartigt? Hecht u belang aan een persoonlijke aanpak waarbij maximaal rekening gehouden wordt met uw eigen wensen zodat u onbezorgd thuis de optimale zorgverlening kan krijgen? Mijn echtgenote Natascha en haar collega Heidi helpen u graag een antwoord formuleren op deze en nog veel meer vragen.

Testpoint is de medische sportpraktijk van Dr. Vik Corstjens, huisarts, sportarts en keuringsarts.
Het is een test- en adviescentrum gespecialiseerd in het afnemen van sportspecifieke en gezondheidsgerelateerde testen en het geven van trainingsadviesen.

Bij Kinepunt Bocholt betrachten kinesisten Stef, Lien en Liesbeth voor iedereen, van patiënt tot atleet – van jong tot oud – van acuut tot chronisch, een op maat gemaakte behandeling te geven, want iedere persoon is UNIEK.

  • (sport)oefentherapie   
  • manuele therapie
  • (postoperatieve) revalidaties 

Bij Go 4 Fit kan je terecht voor Personal training en groepslessen crosstraining en/of circuittraining op maat. Nick is personal trainer en samen met zijn vrouw Natalie helpt hij u om uw sportieve of gezondheidsdoelstellingen te bereiken. 

Positief denken is de sleutel tot alle successen. Balans vinden tussen jouw  fysieke, mentale en emotionele welbevinden met sport als middel. Dit zijn de uitgangspunten van de werkwijze van coach Kevin Princen.

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan

Links

Vlaams instituut gezond leven

Vlaamse beroepsvereniging van voedingsdeskundigen en diëtisten

Gezond sporten Vlaanderen

Sport Vlaanderen

Diabetesliga

Voedingsinformatiecentrum NICE

Gezondheid & wetenschap

RIZIV

Vlaams agentschap zorg en gezondheid

Huisartsenwachtpost Mediwacht